Dissenyem i construïm el teu jardí.

La construcció de jardins i espais verds, tant per a particulars com per a empreses, ha estat la nostra especialitat en els darrers trenta-cinc anys. L’equip de professionals de l’Espiga Verda l’aconsellarem en l’elecció de materials, distribució de l’espai, mobiliari i les espècies vegetals més adients al seu cas particular. Deixi en les nostres mans el disseny, la construcció i el manteniment del seu jardí i gaudeixi del seu espai. Treballem per aconseguir jardins ben acollidors.

Assessorament i disseny

El servei de disseny de jardins de l’Espiga Verda l’assessorarà en tots els aspectes referents a la disposició, construcció i posterior manteniment del seu jardí. L’objectiu és adaptar les possibilitats de l’espai al seu entorn familiar o professional, aconsellant-lo en les millors opcions i optimitzant al màxim les condicions per transfomar-les i adaptar-les en la seva zona d’oci i repòs.

Construcció

A l’Espiga Verda ens hem especialitzat en la construcció de jardins per a què pugui fruïr d’un espai acollidor i adient a les seves necessitats. La nostra llarga experiència ens permet la realització de tot tipus d’obra i aconseguir treure el millor resultat del seu jardí. Ens ocupem del transport de materials, l’adequació del terreny, les instal·lacions de reg, el mobiliari i els complements… En contacte constant amb el nostre servei de disseny li garantim el millor resultat en l’aprofitament del seu espai.

Podes i abatiments

Posem a la seva disposició un equip de persones que s’ocuparan curosament del seu jardí. Amb la confiança que dona la nostra llarga experiència, tenim una solució a cadascun dels problemes que li plantegin els seus arbres -esporgues, tractament amb fungicides i plaguicides- o la seva gespa -drenatge, reg, ressembra. Deixi en les nostres mans la neteja i manteniment del seu jardí.

Jardins d’aigua

En el nostre afany d’innovar i d’ampliar els serveis i productes a oferir als nostres clients, l’Espiga Verda ha incorporat un servei de disseny i instal·lació de sistemes de circulació d’aigua, cascades, estanys artificials, brolladors i fonts per tal de decorar i realçar l’aspecte final del seu jardí. Visiti les nostres instal·lacions i li mostrarem un exemple dels darrers projectes realitzats i l’ajudarem a dissenyar i valorar el muntatge més adient per al seu jardí.

La confiança dipositada pels nostres clients avala una llarga experiència en el disseny i construcció de jardins.

L’oferta del mes

En aquesta secció us oferim la millor oferta per tenir el vostre jardí apunt per gaudir-lo. Si us interessa contractar algun d’aquests serveis, cliqueu el botó de sota i faciliteu-nos el vostre contacte, el nostre servei comercial es posarà en contacte amb vosaltres i us donarà els detalls per realitzar la comanda.

Recordeu que el nostre servei de jardineria us pot oferir: Disseny i construcció de jardins, instal·lació de mobiliari de jardí, muntatge de pèrgoles, fabricació de jardineres a mida, instal·lació de cascades, regs, brolladors, estanys, rocalles… Manteniment de jardins, drenatges, tractaments fitosanitaris, esporgues, sembra i ressembra. Plantació i trasplantació d’arbres, anivellaments, desmuntatges, neteges…

Vull contractar un servei