Flors i decoració per casa teva.

A la floristeria Espiga Verda trobareu la més àmplia varietat de flor, plantes i complements per a la decoració de la vostra llar. El nostre equip professional us atendrà i aconsellarà en l’utilització dels productes especialment indicats pel millor creixement i desenvolupament de les vostres plantes.

Flor tallada A la floristeria Espiga Verda podreu trobar tota la selecció de flor tallada del mercat. La nostra experiència en la confecció de centres i rams en flor natural o artificial, us garanteix la millor elecció per a cada ocasió, a més podeu confiar-nos el seu lliurament a domicili mitjançant el nostre servei d’enviaments nacionals i internacionals. Conegui tota la varietat de plantes que disposem a la nostra secció de planta d’interior i faci la millor elecció per fer de la seva llar un ambient més acollidor. A la floristeria Espiga Verda també trobareu terres, graves i substrats, adobs i productes fitosanitaris, llavors i complements.

Complements Tenim tot allò que et cal per decorar la teva llar, ceràmiques, vidre, articles de regal… Fins el més petit detall per decorar casa teva. Aconseguiràs que el teu espai assoleixi la calidesa que tu i els teus voleu. Et proposem una gran varietat de solucions enfocades a transformar el teu lloc en quelcom especial. Envia una consulta al nostre equip professional i et farem un pressupost a la teva mida.

Decoració L’art floral és la nostra especialitat. Realitzem muntatges decoratius per convencions, actes públics i celebracions. Podeu confiar en la nostra experiència en la decoració per esdeveniments d’empresa i particulars. 
T’oferim un disseny original i personalitzat en rams de núvia, el dia del teu casament ens ocupem també de decorar l’església, el vehicle i el restaurant.

Confia en l’experiència i dedicació del nostre equip professional a l’hora de confeccionar el teu ram.

L’oferta del mes

En aquesta secció trobareu les millors ofertes en flors i articles de decoració per a la vostra llar. Si us interessa qualsevol dels articles, cliqueu el botó de sota i faciliteu-nos el vostre contacte, el nostre servei comercial es posarà en contacte amb vosaltres i us donarà els detalls per realitzar la comanda.

Recordeu tot el que us oferim a la nostra floristeria del centre de Ripoll. Rams i centres (també a domicili; servei TELEFLORA), decoració casaments, esdeveniments familiars i professionals, serveis funeraris, amb flor natural i artificial, rosa, orquídia… Planta d’interior: anthurium, caladium, quèntia. Complements de decoració: ceràmica, vidre, articles de decoració, muntatges adhoc per fires i convencions, lloguer de carpes, catifes i arbustos per celebracions.

Vull fer una comanda Vull fer un regal