Tot el què necessites per al manteniment i decoració del teu jardí.

Us oferim una àmplia varietat de flors i plantes de temporada, eines de jardineria i mobiliari de jardí. Si el què necessiteu que no ho tenim en estoc, el nostre servei de comandes us ofereix la possibilitat d’adquirir-ho i servir-ho a domicili. Recordeu que, obrim tots els caps de setmana, d’abril a setembre. Per qualsevol consulta contacti amb els nostres professionals.

Mobiliari i complements A la nostra exposició permanent de mobiliari i complements de jardineria podreu trobar, tant els productes de marques capdavanteres en el sector del gardening i l’outdoor, com una àmplia gamma de jardineres de fusta de la nostra línia de producció pròpia. Visiteu el nostre centre de jardineria perquè us poguem ajudar en l’elecció del vostre mobiliari i/o complements de jardí. A la nostra exposició també hi trobareu: figures decoratives, barbacoes, lloses, fusta (pèrgoles, tanques, bancs…).

Flor de temporada Tenim una àmplia varietat de flors i plantes de temporada, perquè pogueu omplir de color i aromes la vostra llar. Geranis, rosers, hybiscus, azaleas, petúnies, alegries… Plantes aromàtiques com el romaní o la farigola, la salvia o l’espígol faran que el vostre entorn respiri un aire diferent, ho trobareu al nostre centre de jardineria.

Eines i maquinària Trobarà totes les eines i maquinària indispensables per al manteniment del seu jardí i per al desenvolupament de les principals feines que requereixen arbres i plantes: pales i aixadells per plantar, tisores i tallagespes de les principals marques del mercat, desbrossadores per la neteja acurada dels marges, xerracs a mida per les podes d’hivern i talla-bardisses pel perfecte manteniment de les tanques. A més disposem de catàlegs especialitzats.

Arbres i arbustos ornamentals Al Centre de jardineria de l’Espiga Verda trobarà, a més de les plantes de temporada, un selecte assortit d’abres de jardí i arbustos ornamentals; juntament amb espècies autòctones li oferim les espècies exòtiques millor adaptades al nostre entorn, que faran del seu jardí un lloc veritablement especial (boix grèvol, avets, cedres, magnòlies…) i una gran selecció d’arbust per tanca (laylandy, laurus, thuyes…) per adequar el seu espai.

Visiteu les nostres instal·lacions per trobar tot allò que necessiteu per al vostre jardí.  6.000m2 d’exposició a la vostra disposició.

L’oferta del mes

En aquesta secció trobareu les millors ofertes en articles i eines per mantenir i/o decorar el vostre jardí. Si us interessa qualsevol dels articles, cliqueu el botó de sota i faciliteu-nos el vostre contacte, el nostre servei comercial es posarà en contacte amb vosaltres i us donarà els detalls per realitzar la comanda.

Recordeu tot el que us podem oferir al nostre centre de jardineria. Mobiliari, figures decoratives, barbacoes, lloses, fusta (pèrgoles, tanques, bancs…). Flor de temporada i planta d’exterior, com ara: geranis, rosers, hybiscus, azaleas, petúnies, alegries… Plantes aromàtiques com el romaní o la farigola, la salvia o l’espígol. Arbres i arbustives ornamentals: boix grèvol, avets, cedres, magnòlies, laylandy, laurus, thuyes. I eines de jardineria: pales, aixadells, tisores, tallagespes de les principals marques del mercat, desbrossadores, xerracs, talla-bardisses, adobs, llavors, àrids…

Vull fer una comanda Vull fer un regal